De Riddershows worden gespeeld op publieke festivals en activiteiten, in het theater en voor privé-events.

Een greep uit de referenties:

Theater aan Zee
Kinderstad Lommel
CC De Branding Middelkerke
Staf Versluyscentrum Bredene
GC De Wildeman Herent
CC Meeuwen-Gruitrode
Métt&Co Asse
Grabbelpas
Uur Buurtcultuur Leuven
Ten Duinen Koksijde Winterevent
Fortisbank Herent
Huntsmann Everberg
Coca-Cola Londerzeel
Fugra
Roularta Zellik
Clockwork
Milieudiensten van de Vlaamse Provincies en de Vlaamse Gemeenschap
(Milieuzorg Op School)
KIDS Hasselt
Jeugddienst Oostende
Gezinsbond, verscheidene afdelingen
scholen en schoolvoorstellingen overal in Vlaanderen

Wat toeschouwers zeggen:

Johan
an en Marc , we vonden het alvast fijn om samen te werken met jullie. Namens het OC Stella Matitude Kluisberg te Lede , brengen we heel wat lof uit voor jullie Riddershow . Iedereen heeft er van genoten jong en oud .
Ikzelf ( Johan ) en mijn collega Marc vonden het fijn om voor jullie het licht en geluid te verzorgen , hopelijk zien we elkaar nog eens terug .

We zagen jullie op de kasteelfeesten in Horst. Een prachtig stukje uit jullie show pas geridderd. Onze kindjes van 2 en 4 vonden het super. En ook mama en papa genoten van jullie geweldige en dolkomische show. Super gewoon!!!
Tamara, mama van Emma en Jef

Dag Ridder Jan & Marc,
Hier de papa van rode ridder Simon.
Hij is zo trots en vooral zoooooo leuk dat hij op ridder Marc zijn poep mocht slaan.
Bedankt voor de leuke namiddag samen met Confederatie Bouw.
Mvg, de papa van ridder Simon

De tuin van het kasteel was gevuld met zowel kleine als grote “kinder”harten.
Jullie ridderhart is reuzegroot en straalde weer heel veel energie uit!
Superdankjewel om ons ❤ te verwarmen!
Ilse

Seizoen afgewerkt met mijn 3 dochtertjes (groupies van de ridders) : we zagen “Koning Arthur”, “Bij Merlijn” en “Verliefd” in de Duinse Polders en genoten van “Verliefd” op TAZ in Oostende.
’s Morgens weerklinkt hier “JOEHOE” i.p.v. “Goeiemorgen” en in de loop van de dag wordt de riddergroet meermaals gedemonstreerd. Je leest het : ze moeten nog wat afkicken… 🙂
Jullie show is werkelijk fantastisch voor groot en klein en het is fijn om zo als gezin te kunnen genieten van jullie optreden. Ik hoop jullie nog verschillende keren te mogen bewonderen, want we kunnen er echt niet genoeg van krijgen ! We ♥ Ridder Jan en Ridder Marc !
Groetjes,
3 knappe jonkvrouwen en hun mama Anja

Heel mooie show in de Duinse Polders te Blankenberge. Onze twee zoontjes en wijzelf hebben ervan genoten. Ook nog eens bedankt voor de foto. Tot in Limburg. groetjes Wilfried

Flor kreeg deze voorstelling cadeau! Hij vond het geweldig!!!
Annelies

Super dat julie er op TAZ weer bij waren. Geen TAZ zonder riddershow!
Nathalie Andries

Onze schildknapen groeten ons met de geleerde riddergroeten en waren superenthousiast. Leuk om na alle jaren de rode ridder nog eens te zien.
Baloe

Inge Bergh
Wij hebben jullie gisteren op het midwinterfeest in Ten Duinen aan het werk gezien. Zo hard gelachen dat ik er vandaag nog deugd van heb. De kinderen waren wild van jullie voorstelling en de volwassenen ook. Doe zo verder! Jullie zijn fabuleus!

Monique
We hebben jullie Pinksterzondag in Alden Biezen gezien, nee, beter gezegd beleefd. We hadden al gehoord dat de voorstelling was om te huilen, van het lachen. Niets teveel gezegd. Heerlijk. Mijn dochter was zeer vereerd de Rode Ridder te mogen spelen.De kinderen hebben het thuis helemaal nagespeeld.

Inge
Wij hebben vrijdagavond enorm genoten van de Riddershow bij TAZ, we hadden er alleen nog maar goeie reacties op gehoord en nu hebben we zelf gezien hoe fantastisch het is. Een hele dikke proficiat.Bedankt voor de leuke avond. ¨

Leonie
ik ben leonie van Kids en ik vond jullie optreden heeeeel tof! Groetjes!

Eva Struyve
Hey ! Ik heb gisteren ook opgetreden op TAZ met de improvisatieweek van het Mu-zee-um en het was super tof!! Ik ben ook gisteren gaan kijken naar Paard wan en trie. En ik vond het leuk het nog eens opnieuw te zien. ( ik kom al elk jaar naar de Riddershow!) Jullie kunnen echt goed acteren!!! Willen jullie me een keer een mailtje sturen aub? Heel veel groetjes en succes met de volgende theaterstukken!
Post een nieuw bericht.

Ann
Wij zagen deel 1 en deel 2 van de riddershow en staan te popelen om deel 3 te zien. Onze vijf kinderen (tussen 6 en 11 jaar) gaan er helemaal in op. Zij kennen nu nog steeds de riddergroet van ridder Marc en Ridder Jan… De kinderen hebben ook helemaal geen schrik om mee op het podium te gaan staan. Het is mooi om zien hoe ze zich expressief mogen uiten en deel kunnen uitmaken van het geheel. Ook wijzelf als ouders genieten mee van het spektakel, het is voor groot en klein tesaam een ideale daguitstap!

Luc Vogelaere
We hebben jullie show (verliefd) gezien met onze twee pages (één van 2,5 jaar en de andere 4 jaar) en hebben gedurende de hele voorstelling gelachen, mee gedaan, verbijsterd geweest, …. . Wauw … het was gewoon fantastisch.

Debora Vandervennet
We hebben jullie show “Koning Arthur” gezien via het Sinterklaasfeest van mijn werkgever OCMW Leuven. We hebben nog nooit zo genoten van de voorstelling als dit jaar! Onze kindjes (7 en 5 jaar)waren zeer enthousiast. Zelf hadden we soms de tranen in de ogen van het lachen. We hopen dan ook van harte jullie nog eens ergens anders tegen te komen. Hopelijk denkt het OCMW Leuven ook volgend jaar terug aan jullie. Bedankt voor de leuke namiddag!!! De familie Lemmens – Vandervennet
Ilka
Ik krijg elke keer de kramp als ik jullie voorstellingen bijwoon, …. van het lachen dan wel… en als toemaatje wonen wij dan ook nog eens de voorstellingen thuis bij, met onze kinderen dan in de hoofdrol van Ridder Marc en Ridder Jan
Dewolf Marc
Commentaar: Super Ridder Jan! Na geruime tijd kruisen onze paden weer – ik vond de voorstelling in Horst heel goed en leuk. De Jan zoals ik hem vroeger kon, echt leuk om je terug in aktie te zien. Prachtig en doe zo voort met je broer het zal vlaanderen zeker en vast boeien. dewolfmarc.be
Pascale
Commentaar: Vandaag op KIDS een hele leuke show gegeven. De kinderen gingen er helemaal in op en hebben genoten. Proficiat!

Fons
Beste ridder Jan,
Hier met de opa van Flor die op 2 november jarig was en bij jullie optreden in de mooie riddershow in de duinse polders, de eer te beurt viel om figurant te mogen zijn. Hij kreeg er de rol toebedeeld van de haan. De Flor was zo fier als een gieter en heeft er al twee dagen over gepraat. Moest het mogelijk zijn, zouden wij daarvan graag enkele foto’s doorgestuurd krijgen. Wij wensen jullie nog veel succes met de show’s en danken U bij voorbaat. Vriendelijke groeten, Fons.